Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rina Sawayama ft. Shamir – “Tunnel Vision”

De Japanse Rina Sawayama is de oldskool Mariah Carey, Beyonce, D’Angelo en Lauren Hill van de toekomst! Sawaya-wa? Oke, ze is eerder bekend als model en zodoende heeft u haar naam in de muzikale context nog niet vaak mogen horen, maar daar hoopt ze met deze single komaf mee te maken. Hand in hand met de ‘super loveable‘ Shamir, bracht ze vandaag de single “Tunnel Vision” uit.

Met “Tunnel Vision” willen ze een ode brengen aan de epische 90’s R&B duetten zoals Pebbles, R. Kelly ft. Sparkle en Ginuwine ft Aaliyah het hun al voordeden. De single begint als een slaapliedje, maar pompt er al snel een goeie slowbeat in. Rina’s zang doet ons in het begin een beetje denken aan een Sevdaliza nummer, maar als Shamir er met Usher-achtige uithalen tussenkomt (we wisten niet eens dat hij dat kon) is het 90’s-plaatje bijeen gepuzzeld. “Tunnel Vision” streeft lyrisch de discussie te starten over waarom mensen hun angsten maskeren op sociale media. Volgens Shamir ‘a generational problem that’s rarely talked about’. Luister hieronder en start de discussie.

Instagram / Soundcloud

Voor de visuele, Shamir-loze versie:

 

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Rina Sawayama - Hold The Girl (★★★½): Terug naar de jaren 90 en 2000

Terwijl de wereld voorzichtig alles op slot hield, trapte Rina Sawayama in 2020 met veel geweld alle ramen en deuren open. Debuutplaat…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rina Sawayama - "Phantom"

Rina Sawayama zag de afgelopen jaren heel wat shows in het water vallen door welbekende redenen. Dit gaf de Japans-Britse gelukkig wel…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rina Sawayama - "Hold The Girl"

Je zou het misschien niet denken, maar er is een deel van de jongere generatie die niet enkel luistert naar de nieuwste…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.