Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rina Sawayama ft. Shamir – “Tunnel Vision”

De Japanse Rina Sawayama is de oldskool Mariah Carey, Beyonce, D’Angelo en Lauren Hill van de toekomst! Sawaya-wa? Oke, ze is eerder bekend als model en zodoende heeft u haar naam in de muzikale context nog niet vaak mogen horen, maar daar hoopt ze met deze single komaf mee te maken. Hand in hand met de ‘super loveable‘ Shamir, bracht ze vandaag de single “Tunnel Vision” uit.

Met “Tunnel Vision” willen ze een ode brengen aan de epische 90’s R&B duetten zoals Pebbles, R. Kelly ft. Sparkle en Ginuwine ft Aaliyah het hun al voordeden. De single begint als een slaapliedje, maar pompt er al snel een goeie slowbeat in. Rina’s zang doet ons in het begin een beetje denken aan een Sevdaliza nummer, maar als Shamir er met Usher-achtige uithalen tussenkomt (we wisten niet eens dat hij dat kon) is het 90’s-plaatje bijeen gepuzzeld. “Tunnel Vision” streeft lyrisch de discussie te starten over waarom mensen hun angsten maskeren op sociale media. Volgens Shamir ‘a generational problem that’s rarely talked about’. Luister hieronder en start de discussie.

Instagram / Soundcloud

Voor de visuele, Shamir-loze versie:

 

Dit vind je misschien ook leuk:
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2020

Het einde van 2020: voor de ene een tijd om er hoopgevende anti-coronaspreuken tegenaan te gooien, voor de andere het startsein van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rina Sawayama - "LUCID"

In april bracht Rina Sawayama haar debuutalbum SAWAYAMA uit en op meer nieuwe muziek moeten we blijkbaar niet wachten. De Brits-Japanse zangeres…
AlbumsRecensies

Movements - No Good Left to Give (★★★): Middelmaat als rebranding

Er zijn weinig bands die deze beer zo hebben getroffen met hun muziek als Movements. De debuutplaat van het Californische viertal, Feel Something,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.