Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Black Leather Jacket – “Western World”

Eerst geselecteerd voor Humo’s Rock Rally 2016 daarna finalist van Studio Brussels Nieuwe Lichting 2017. Black Leather Jacket hun garage zit vol goede rock. Samen met Equal Idiots zetten ze de Kempen op de kaart van de garage rock. Met hun nummer “Troublemaker” en hun ruige cover van “Uptown Funk” van Bruno Mars gingen onze rockboots al aan het dansen. “Western World” doet nu ook onze leren vesten glimmen.

“Western World” komt op hun debuutalbum dat in 2018 zal verschijnen. Black Leather Jacket brengt hier een fiks stukje garage rock dat ook muzikaal sterk in elkaar zit. De schreeuwende vocals van frontman Alexander geven de song een ruwe kant die harmonieus samenvloeien met de bijna catchy gitaarriffs en drumpartijen.

Bij deze leuke song wordt ook nog eens een videoclip geserveerd waar de voltallige band in meespeelt. De buurt rond het Antwerps centraal station wordt gebruikt als decor voor Kempische gitaren. Hopelijk horen we snel meer stevige tempo’s en snoeiende gitaren van het drietal!

Facebook/Twitter/Instagram

15 oktober 2017

About Author

Arno De Meulder


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter