Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Solregn – “One”

Wat dacht je ervan als we je zouden vertellen dat een operazanger, een klassieke pianist en een jazz/pop producer een elektronica/r&b ensemble op poten zetten? Een ietwat vreemde combinatie? Ja, dat dachten wij ook, maar het bestaat, het heet Solregn en het klinkt ook nog eens heel erg goed.

Solregn werd geboren uit een spontane jamsessie ergens op een préparty van een universiteitsfuif in Londen. Niet alleen Solregn zag die avond het levenslicht, ook “One” werd op diezelfde avond al gecreëerd. Na, na die beruchte avond, nog twee weekends hard te werken hadden ze hun eerste EP al klaar. Waar spontane creatieve momenten al niet goed voor zijn.

“One” is een leuke r&b single die gekenmerkt wordt door rustigere tussenstukken en uptempo, soulful refreinen. Naar het einde toe wordt een aangename jazz-vibe voelbaar, wat met een jazzproducer in het team natuurlijk niet kan ontbreken. Fan van Jack Garratt, Frank Ocean of onze eigenste Warhola? Dan zal je Solregn ook wel weten te smaken.

Facebook / Twitter / Instagram

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Snoh Aalegra - "Sweet Tea"

Snoh Aalegra serveert haar nieuwe single “Sweet Tea” speciaal voor wie van mening is dat de liefdesliedjes van Michael Jackson het beste…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single EXO - "Hear Me Out"

Nog tien dagen wachten en dan is het zo ver: de komst van het nieuwe album van EXO. Exist komt als een…
InstagramLiveRecensies

Coely @ Ancienne Belgique (AB): Releaseparty tot de tweede macht

‘Ah, die van “Don’t Care”?’, hoorden we laatst toen we het over Coely hadden. Inderdaad, maar sinds vorige week heeft ze ook…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.