Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lyves – “Holding Back”

 

Wie eind juni al vroeg naar het Koning Boudewijnstadion afzakte om Coldplay te zien, kreeg toen bij zonsondergang Lyves te zien. Deze Londense nieuwkomer bracht in November haar eerst ep Like Water uit en ging in 2017 op een intieme clubtour. Enkele maanden later stond ze bijna elke avond voor enkele tienduizenden toeschouwers om zichzelf en haar elektronische alt soul voor te stellen. Na deze tour stortte ze zich helemaal op het schrijven en op het afwerken van nieuwe liedjes. “Holding Back” is de eerste single die ze op de wereld loslaat.

“Holding Back” is alweer een minimale productie, die een intieme sfeer creëert. Net zoals zijn voorgangers heeft deze track een hoog James Blake-gehalte en met haar onweerstaanbare stem klinkt dit liedje wederom enorm catchy. Lyves maakt muziek die doet dromen en je steeds laat verlangen naar meer. Dat “meer” gaat binnenkort komen aangezien ze aan haar langverwachte debuutplaat werkt en weldra weer intieme clubshows gaat spelen. Met Coldplay heeft ze al een belangrijke fan, die wellicht nog de een of andere deur voor haar zal openen. Erdoor wandelen moet ze wel zelf nog!

 

Site / Facebook / Twitter / Instagram

1500 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single HAAi - "Bodies of Water"

Weinig artiesten stralen zo een aanstekelijk enthousiasme uit als HAAi. Met haar brede glimlach slaagt ze erin om zelfs de meest stijve…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Flume - "Say Nothing" (feat. MAY-A)

De mist rond het experimentele popfenomeen Flume, oftewel Harley Streten, lijkt zachtjesaan op te trekken. Na een dikke twee jaar zonder echt…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ghost - "Call Me Little Sunshine"

Het Zweedse Ghost kwam vanmorgen met zalvend nieuws. In september dropten Papa Emeritus IV en zijn Nameless Ghouls de half-ballade “Hunter’s Moon“….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.