Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jessie J – “Think About That”

Jessie J is terug na een twee jaar durende pauze. In augustus bracht ze de single “Real Deal” uit, dat het campagnelied van M&M is. De R&B track is niet terug te vinden op haar binnenkort te verschijnen album R.O.S.E., maar de nieuwe “Think About That” is dat wel. R.O.S.E. staat voor Realisations, Obsessions, Sex en Empowerment en moet de nieuwe Jessie J tonen. We zijn benieuwd of de nieuwe Jessie de oude Jessie kan overtreffen.

“Think About That” lijkt in het begin op een powerballad zoals ze er al enkele geschreven heeft, maar blijkt al snel eerder R&B te zijn. Wie fan van de vorige albums van Jessie J was, zal op zijn honger blijven zitten. “Think About That” is een leuk R&B nummer met een leuke beat, maar blijft niet meteen hangen. Pas na enkele keren luisteren merk je hoe goed het nummer is en dat is het grootste probleem. Het moet vanaf de eerste keer een voltreffer zijn. Haar nieuwste liedje heeft potentieel… daarover moeten we niet lang nadenken, maar of het grote publiek deze transformatie zal smaken, valt af te wachten.

Site / Facebook / Twitter / Instagram

 

1441 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hope Tala - "Tiptoeing"

Wie de West-Londense Hope Tala nog niet op zijn aanbevolen afspeellijst is tegengekomen, heeft duidelijk wat gemist. De 23-jarige Hope creëert al…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sophia - "Questions"

Het is inmiddels drie jaar geleden dat de Nederlandse Sophia haar eerste single “Daydream” uitbracht. Met een zwoele mix van pop en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single BANKS - "The Devil"

De alternatieve r&b van BANKS brengt al jaar en dag op mysterieuze wijze een ode aan de vrouwelijke sensualiteit. Op haar laatste…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.