Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Jessie J – “Think About That”

Jessie J is terug na een twee jaar durende pauze. In augustus bracht ze de single “Real Deal” uit, dat het campagnelied van M&M is. De R&B track is niet terug te vinden op haar binnenkort te verschijnen album R.O.S.E., maar de nieuwe “Think About That” is dat wel. R.O.S.E. staat voor Realisations, Obsessions, Sex en Empowerment en moet de nieuwe Jessie J tonen. We zijn benieuwd of de nieuwe Jessie de oude Jessie kan overtreffen.

“Think About That” lijkt in het begin op een powerballad zoals ze er al enkele geschreven heeft, maar blijkt al snel eerder R&B te zijn. Wie fan van de vorige albums van Jessie J was, zal op zijn honger blijven zitten. “Think About That” is een leuk R&B nummer met een leuke beat, maar blijft niet meteen hangen. Pas na enkele keren luisteren merk je hoe goed het nummer is en dat is het grootste probleem. Het moet vanaf de eerste keer een voltreffer zijn. Haar nieuwste liedje heeft potentieel… daarover moeten we niet lang nadenken, maar of het grote publiek deze transformatie zal smaken, valt af te wachten.

Site / Facebook / Twitter / Instagram

 

15 september 2017

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief