Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Sam Smith – “Too Good At Goodbyes”

Sam Smith is terug en hoe! Vijf jaar geleden had hij door zijn samenwerkingen met Disclosure en Naughty Boy zijn eerste muzikaal successen, maar hier bleef het niet bij. In 2014 bracht hij zijn debuutplaat In The Lonely Hour uit, dat later uitgroeide tot een wereldwijd succes. Kers op de taart was de verzilvering van de nominatie voor ‘Best Original Song’ op de Oscars in 2016. Met “Too Good At Goodbyes” zal hij zijn zegetocht ongetwijfeld verder zetten.

Op “Too Good At Goodbyes” neemt Sam Smith geen risico’s. In een tijdperk waar elke artiest zich steeds opnieuw wil uitvinden om uit te blinken, blinkt net ene Sam Smith uit omdat hij dit niet doet. Het liedje begint eenvoudig met enkel een piano en de alom geprezen stem van Sam Smith en evolueert naar het einde toe tot een echte tearjerker door het koor en de violen. Haal de zakdoeken maar boven en geniet volop van de dramatische comebacksingle van de Britse wereldster.

Site / Facebook / Twitter / Instagram

8 september 2017

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief