Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Warhaus – ‘Mad World’

Maarten Devoldere blies ons vorig jaar helemaal omver met zijn soloproject Warhaus. Debuutalbum We Fucked A Flame Into Being werd een instant klassieker en de groep zette deze zomer meerdere festivaltenten in vuur en vlam. Op de koop toe kregen we voor de start van het festivalseizoen er ook nog onverwacht de single “Love’s A Stranger” bovenop. De groep lijkt niet stil te zitten want vandaag maakten ze bekend dat er op 13 oktober een tweede album zal verschijnen. Het wordt een self-titled album waarop “Love’s A Stranger” te vinden zal zijn én een nieuwe single die vandaag in het geniep gedropt werd.

“Mad World” heet de nieuwe worp, en deze is mogelijk nog dansbaarder dan wat we tot nu toe hebben gehoord van de groep. Devoldere zijn seksueel geladen bariton stem deint weer op een sensueel ritme en wat getrompetter op de New Orleans manier mag niet ontbreken. Sylvie Kreusch is echter niet meteen te horen tijdens dit nummer, niet nodig want de backing vocals van Jasper Maekelbergh zijn de perfecte aanvulling. Deze groep wordt/is verdomd goed in het maken van hun zelfverklaarde ‘fake jazz’. Op bijhorende video doet Maarten zijn inmiddels kenmerkende dansmoves nog eens uit de doeken.

Dit vind je misschien ook leuk:
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 22 beste muziekvideo's van 2020

Door het gebrek aan liveshows verlegden heel wat acts hun focus in 2020 en werkten ze samen met hun creatieve teams intrigerende…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 30 beste Belgische singles van 2020

Nadat we jullie eerder al 25 fantastische Belgische albums van afgelopen jaar voorstelden, gaan we nu op zoek naar 30 heerlijke singles…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sylvie Kreusch - "Wild Love"

Ooit de frontvrouw van Soldier’s Heart en enige tijd ook de helft van Warhaus, maar ondertussen is Sylvie Kreusch al een tijdje…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.