Features

Dansende Beren is op zoek naar beretoffe collega’s

Met Dansende Beren zijn we de laatste tijd erg gegroeid, zo snel zelfs dat we alle hulp kunnen gebruiken. Als relatief jonge blog zijn we dan ook blij dat zoveel mensen ons weten te appreciëren, we proberen alles zo leuk mogelijk te maken voor ons en voor jullie, de lezers. Omdat we graag ook zo veel mogelijk content aan de man brengen, is een extra beer altijd mooi meegenomen. Daarvoor hebben we jouw hulp nodig! Ben jij iemand die gepassioneerd is door muziek en schrijven? Dan ben je de persoon die we zoeken voor Dansende Beren.

Deze site werkt volledig onder vrijwilligers dus geld zal je er niet mee verdienen, maar een leuk team en een karrenvracht aan ervaring des te meer. Een extra voordeel: Met Dansende Beren krijg je soms de zotste singles een week op voorhand en bepaalde albums zelfs maanden op voorhand. Daarnaast kunnen we jou voor nagenoeg alle concerten een plaats op de guestlist verzorgen, in ruil voor een recensie. Ervaring is niet vereist, een natuurlijke interesse is meer dan genoeg. Met Dansende Beren willen we vooral dat je jou amuseert, maar wel aan de afspraken houdt. Er heerst een vriendschappelijke sfeer en je leert erg veel mensen kennen.

Zoals je weet schrijven we voorlopig veel over alternatieve rock en indie muziek, maar laat dat geen barrière zijn voor fans van andere genres. We willen gerust ook enkele mensen die wat meer kennen van jazz, hip hop of van de betere electro. We hebben geen grenzen op onze site en daarom kunnen we ook iedereen gebruiken. We proberen je zo goed mogelijk te begeleiden omdat je zo het best evolueert richting een goeie schrijver.

Heb je iets van “meh, schrijven dat doe ik toch niet zo graag”, dan kunnen we jou alsnog gebruiken. Ben je een taalpurist die al je vrienden op hun fouten wijst? Dan kan je het eindredactie team vervolledigen om onze tekstjes na te lezen zodat we in de toekomst artikels brengen die nagenoeg perfect zijn. Doe je liever iets multimediaal (foto, video, webdesign…), dan staan we daar zeker ook voor open. We zijn een site die die open staat voor alles, want alles kan en alles mag. Werk je liever al eens samen met onze site om iets te organiseren, ook dat is mogelijk.

Voel je het kriebelen? Heb je zin om jouw beste pen of iets anders boven te halen? Mail dan een motivatie (of voorstel) + enkele van jouw favoriete artiesten en songs naar beir@dansendeberen.be en wie weet ben je binnenkort een echte beer!

2903 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
InstagramMuzieknieuwtjes

Dansende Beren organiseert derde muziekquiz op 28 februari 2020

Op 28 februari 2020 organiseren we voor de derde keer onze muziekquiz. Deze keer gaat deze door in Minus One te Gent….
Muzieknieuwtjes

Dansende Beren slaat handen in elkaar met CPU

Fotografie is een heel belangrijk deel van het muzikale gebeuren. Omdat we bij Dansende Beren graag de beste artikels afleveren met de…
Features

Blokplaatjes van de beren

Het is weer zover, de immer gevreesde examenperiode is weer van start gegaan en daar horen uiteraard de perfecte studeernummers bij. Voor…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.