Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe singles The Waltz – “Charlie Cello” & “Ferocious”

The Waltz, wie kent ze nog? Enkele maanden geleden werden ze nog onze Zalm van de maand en nu zijn ze terug met twee heerlijke nieuwe songs. De ene heet “Charlie Cello” en doet ons wat denken aan het betere werk van The Guru Guru, wat zeker en vast een groot compliment is. Hun tweede single “Ferocious” slaagt er dan in om ons voor een dikke vijf minuten lang omver te blazen wegens het overaanbod van penetrerende gitaarriffs en straffe vocals.

Met deze twee nummers bewijst The Waltz nog maar eens wat voor beloftevolle band ze eigenlijk zijn. Het komt niet zo vaak voor dat een jonge band zoals The Waltz zo volwassen klinkt. Als je beide songs enkele keren na elkaar hebt beluisterd, dan merk je dat deze alle twee heel matuur klinken en veel eigenheid bevatten. We zijn benieuwd wat de toekomst nog zal brengen, maar wij hebben er alvast veel vertrouwen in.

Facebook

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Feeder - “Wall of Silence”

De Welshe band Feeder hoeven we niet meer voor te stellen. Hun meest succesvolle periode kende de band tussen 2001 en 2008….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Miles Kane - “See Ya When I See Ya”

Tien jaar na Miles’ solodebuutalbum is z’n vierde plaat aan het popelen om de wereld in te trekken. Britse rocker Miles Kane…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Saveus - "Church Full of Bad Men" & "Bloodmoney"

Saveus geldt als een van de grootste talenten in de Deense muziekscene. Martin Hedegaard won op zijn vijftiende de eerste editie van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.