Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe singles The Waltz – “Charlie Cello” & “Ferocious”

The Waltz, wie kent ze nog? Enkele maanden geleden werden ze nog onze Zalm van de maand en nu zijn ze terug met twee heerlijke nieuwe songs. De ene heet “Charlie Cello” en doet ons wat denken aan het betere werk van The Guru Guru, wat zeker en vast een groot compliment is. Hun tweede single “Ferocious” slaagt er dan in om ons voor een dikke vijf minuten lang omver te blazen wegens het overaanbod van penetrerende gitaarriffs en straffe vocals.

Met deze twee nummers bewijst The Waltz nog maar eens wat voor beloftevolle band ze eigenlijk zijn. Het komt niet zo vaak voor dat een jonge band zoals The Waltz zo volwassen klinkt. Als je beide songs enkele keren na elkaar hebt beluisterd, dan merk je dat deze alle twee heel matuur klinken en veel eigenheid bevatten. We zijn benieuwd wat de toekomst nog zal brengen, maar wij hebben er alvast veel vertrouwen in.

Facebook

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Full Flower Moon Band - "Hurt Nobody"

Met “Hurt Nobody” bouwt Full Flower Moon Band verder op de sound die ze de laatste jaren zorgvuldig hebben opgebouwd. De Australische…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alter Bridge - "Silver Tongue"

Rockster Myles Kennedy lijkt van geen ophouden te weten. Begin dit jaar verleende hij zijn stem aan het vierde studioalbum van Slash….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bush - "More Than Machines"

Een goede maand geleden stonden de mannen van Bush op de Mandora Stage van Rock am Ring. Door stemproblemen van Gavin Rossdale…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.