Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Headclouds – “Flowers”

“Flowers” is de debuutsingle van het uit Newcastle afkomstige Headclouds. Startend met een gedempt gitaartje om vervolgens over te gaan naar een dynamischer refrein. Recht voor je raap janglepop, vrolijk volgepropt met galmende gitaren. Veel getwinkel te horen op deze eerste single, Mac DeMarco loert heel misschien in de verte om de hoek maar we gaan zulke complimenten nog even uitstellen. Niet dat we negatief willen zijn, er zit duidelijk potentieel in deze eerste eigen release. Vernieuwing is er echter niet op te horen, kwaliteit binnen het genre droompop dan weer wel.

We hebben zeker geen drie minuten verloren met deze single te beluisteren, en hebben toch wel verwachtingen voor deze groep mits hun volledige inzet. Den beir noteert 6 op 10: “Komaan hé jongens, ga zo door maar laat jullie niet vangen aan clichés!”

23 augustus 2017

About Author

Ik, Laurens Collier, muziekcriticus extraordinair


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief