Features

Booty Rave Festival 2017

Dat het hier bij ons in België bruist van frisse hippe festivals, dat hoeven we jullie waarschijnlijk niet meer te vertellen. Toch stellen we jullie vandaag heel graag voor aan Booty Rave Festival, de ideale afsluiter van jullie festivalzomer en het jaarlijkse hoogtepunt in de Kempen. Voor de mensen onder jullie die Booty Rave Festival nog niet kennen, sommen wij eventjes op waarom je er dit jaar zeker en vast bij hoeft te zijn.

Een festival draait logischerwijs rond muziek en daar heeft de organisatie van Booty Rave Festival ook dit jaar alweer goed op ingespeeld. Naast enkele bekendere bands zoals Pomrad en Blackwave., zijn er ook dit jaar een heleboel kleinere bands die zeker ook de moeite zijn om eens live aan het werk te zien. Als we Booty Rave Festival in één woord zouden moeten beschrijven, dan gaan we zonder enige twijfel voor ‘dansbaar’. Iedere act die dit jaar staat geprogrammeerd, zal jullie ongetwijfeld aan het dansen krijgen.

Naast de muziek, beschikt Booty Rave Festival nog over een andere heel sterke troef. Als je namelijk de schappelijke prijs van 50 euro hebt betaald voor uw combiticket, dan krijg je gans het weekend ‘gratis’ drank. Je betaalt dus als het ware 50 euro voor zowel de toegang tot het festival, het horen van dansbare muziekdeuntjes en het drinken van bier voor maar liefst twee dagen lang.

Booty Rave Festival vindt plaats op 1 en 2 september te Kasterlee. Info en tickets zijn te vinden op de site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.