Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Pale Seas – “Someday”

Van aan de overkant van de zee brengt Pale Seas, een indie rockband met roots in Southhampton, hun nieuwe single “Someday” uit. Het krijgt een plekje op hun debuutalbum Stargazing For Beginners. Ze deden er lang over, 18 maanden om precies te zijn. Ze kozen een aparte locatie om het album op te nemen. Een middeleeuwse abdij op een verlaten deel van het eiland Wight. Een precieze releasedatum hebben ze ook al geprikt. Op 6 oktober komt hun debuutalbum uit. Al is het niet het eerste wat de band uitbrengt. In 2012 en 2013 bracht Pale Seas een aantal losse singles en een debuut-EP Places To Haunt uit. Sindsdien bleef het verdacht stil, tot nu dus.

“Someday” heeft met het herhalend gitaardeuntje en de welgekomen drums in het refrein veel weg van een nummer dat zo van DIIV kon zijn. Jacob Scott’s stem, die scherper en vrouwelijker dan Jake Bugg klinkt, dringt heerlijk je oren binnen. Over liefdesverdriet zijn al liters inkt verspild, ontelbare tranen gevloeid en menig muzieknummers verschenen. Zo ook dit nummer. Maar vergeet niet, op een dag komt het allemaal goed.

Facebook / Twitter / Website

12 augustus 2017

About Author

Julie Heyvaert


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief