Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle George Glew – “Bury Me”

Er is een nieuwe speler op de markt van één man, één gitaar, één sterke stem. George Glew liet zich inspireren door de blues, soul en folk. Zijn debuutsingle “Bury Me” is simpel maar krachtig. De uit Wales afkomstige zanger heeft een stem die inderdaad doordrongen is met soul. Naar eigen zeggen geïnspireerd door Hendrix en John Mayer, wij horen echter ook hints naar Damien Rice en misschien zelfs wat Bruce Springsteen.

Het komende jaar zal er elke maand een nieuw nummer verschijnen via Atomizer Records. Een sterke start voor deze singer-songwriter lijkt ons, alhoewel we hem liever de kanten van Damien Rice zien opgaan dan te verzwakken tot melige gitaarpop zoals die van John Mayer. Afwachten dus.

Facebook / Twitter

17 juli 2017

About Author

Ik, Laurens Collier, muziekcriticus extraordinair


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief