Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Tom Grennan – “Found What I’ve Been Looking For”

Tom Grennan is duidelijk op dreef. Met in heel korte tijd al twee EP’s (de laatste dateert nog van dit voorjaar) op zijn naam: Something in the Water en Release the Brakes. Krijgen we vandaag opnieuw een voorsmaakje van een derde aankomende EP (ja, je leest het goed. Er komt al een derde aan!) met de debuutsingle “Found What I’ve Been Looking For”.

De single gaat van start met groovy gitaar tunes die meteen de vibe zet voor de volledige single. Het nummer gaat rustig van start, maar ontploft al snel in een zomersong waar je na enige cocktails helemaal op los kunt gaan. “Found What I’ve Been Looking For” is een uptempo, vrolijk nummer dat makkelijk bekt en luchtig binnenkomt zonder dat hij mainstream klinkt of eigenheid verliest. Op het einde komt er zelf een trompet bij. En daar worden wij blij van, heel blij. Eindelijk lijken we de groovy zomersingle van 2017, waar we al eindje naar op zoek waren, gevonden te hebben!

En alsof één nieuw nummer niet voldoende is (Tommeke heeft duidelijk heel veel muzikale goesting), werd vandaag nog een single gelost door Bugzy Malone met Tom Grennan in een bijrol. En ja hoor, ook deze klinkt heel fijn!

Zijn derde EP Found What I’ve Been Looking For wordt later dit jaar verwacht, maar kan je nu al pre-orderen.

Facebook / Twitter / SoundCloud / Youtube / Instagram

 

14 juli 2017

About Author

Elice Spillebeen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief