Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Anna of the North – “Someone”

Ons geliefde Noors/Nieuw-Zeelandse duo Anna Lotterud en Brady Daniell-Smith, beter bekend als Anna of the North, stuurde zonet een gloednieuwe single de wereld in. “Someone” is het tweede nummer dat we te horen krijgen van hun aankomende debuutalbum Lovers, na het eerder uitgebrachte “Lovers”.

Met het verkeerde been uit bed gestapt en nood aan wat happy vibes? Deze nieuwe single brengt dat helemaal in orde! “Someone” is een vrolijk nummer waarin Anna of the North de alom gekende liefdesproblemen bezingt. De single wordt gedragen door uptempo beats besprenkeld met wat 80’s vibes in combinatie met de dromerige stem van Anna.

“Someone” toverde alvast een glimlach op ons gezicht op deze grauwe vrijdagmiddag. Helemaal verkocht? Dan hebben we goed nieuws! Je kan hen deze zomer namelijk gaan bewonderen op Pukkelpop. Op hun debuutalbum Lovers is het nog eventjes wachten. Dat is pas vanaf 8 september verkrijgbaar.

Facebook / Soundcloud / Youtube / Instagram / Twitter

30 juni 2017

About Author

Elice Spillebeen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief