Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Toro Y Moi – “You And I”

Toro Y Moi heeft zonet alweer een nieuwe single uit z’n opkomende album Boo Boo gelost. Het verschijnt op 7 juli via Carpark en zal dus de vierde langspeler zijn die Toro Y Moi uitbrengt. Enkele weken terug bracht hij nog z’n eerste single “Girl Like You” uit en deze zal dus uiteraard ook op zijn nieuwe album terug te vinden zijn. De nieuwe single heet “You And I” en klinkt alweer veelbelovend.

Terwijl z’n vorige single op bepaalde momenten eigenlijk vrij dansbaar klonk, zorgt deze nieuwe song vooral voor rust. Het lied heeft niet echt een opbouw of een climax, maar blijft desondanks toch wel boeien. Het is het perfecte lied om op te leggen terwijl je na je werk eventjes in de zetel wilt doorzakken en tot rust wil komen. Toro Y Moi loste dus al twee heerlijke singles, benieuwd wat de toekomst zal brengen voor deze jonge knaap.

Facebook/ Twitter

29 juni 2017

About Author

Thibault Vander Donckt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief