Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe (Gelekte) Singles Kanye West – “Euro (Switch Hands)” feat. A$AP Rocky & “Hold Tight” feat Migos en Young Thug

Gisterenavond hebben er zich twee nieuwe Kanye singles door de de mazen van het web gewrongen. Deze zouden wel eens de eerste blik kunnen zijn op Yeezy’s nieuw album dat waarschijnlijk de naam Turbo Grafx 16 krijgt. Een naam gebaseerd op een nintendo game-console uit 1980, wat toen een geavanceerd beestje was. Er werd onlangs gerapporteerd dat Kanye zich had teruggetrokken op een bergtop in Wyoming om te werken aan een nieuw album en zijn singles.

De eerste daarvan is “Euro (Switch Hands)” die wordt bijgestaan door A$AP Rocky, een op de trapbeat-cultuur gebaseerd nummer, die het wel een goed zou kunnen doen in de clubs, en de tweede “Hold Tight” (gebaseerd op Afrika Bambaataa?) featuring Migos en Young Thug die opvallend ‘divers’ is: “I be actin’ like I’m white (white), Fuckin’ white bitches, black and white d*ck (oh, ayy), [?] like we don’t tiki talk shit, bossed up, 100 bump, I do that shit all night.”

De nummers krijgen het etiketje ‘Music Mafia’ opgeplakt, een groep die eerder al Drake’s Twitter account hackte om fans naar hun website te regisseren. Kanye kennende is er na deze leak natuurlijk de kans aanwezig dat we ze nooit nog officieel horen, maar laat ons daar in eerste instantie maar niet vanuit gaan. De officiële data van zowel de singles als het album zijn nog volledig onbekend, maar luister ze hieronder vervroegd:

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Juice WRLD & Young Thug - "Bad Boy"

Maanden na de release van Legends Never Dies staat het postuum album van Juice WRLD nog steeds in de top tien meest gestreamde…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Zara Larsson - "Talk About Love" (feat. Young Thug)

Het is intussen alweer enkele jaren geleden dat de Zweedse popster Zara Larsson alle hitlijsten domineerde. Een derde album is al jaren…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single slowthai - "MAZZA" (feat. A$AP Rocky)

2020 was een bijzonder moeilijk jaar voor slowthai en dat niet alleen omwille van het coronavirus. De Brit deed zijn reputatie als…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.