Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Phoenix – “Goodbye Soleil”

Volgende week verschijnt het langverwachte nieuwe album van de Franse poprockers Phoenix. We hoorden al “J-Boy“, titeltrack “Ti Amo” en live mochten we ook al proeven van “Role Model”. Nu lossen de sympathieke Fransozen een derde single. “Goodbye Soleil” weet ook de zomerse sfeer perfect te vatten, al begint het nummer met een synyh intro die enorm sterk lijkt op die van “J-Boy”. Toch weet het Franse refreintje en de fijne gitaren in de outro ons te overtuigen. Deze nieuwe single is geen hijgerige powerpop als de vorige, maar een fijn zomers nummer dat lekker weg luistert. Dat belooft voor hun nieuwe album!

Ti Amo verschijnt op 9 juni en op 15 juli speelt Phoenix op Dour.

2 juni 2017

About Author

Jasper Verfaillie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief