Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Lorde – “Perfect Places”

Op 16 juni komt Melodrama, de tweede plaat van Lorde, er aan. De popzangeres schept hoge verwachtingen want haar debuutalbum Pure Heroine behoort nu al tot het collectieve popgeheugen. Eerder deelden we hier al “Green Light” en “Liability” en nu komt er ook nog een derde single uit. “Perfect Places” is de afsluiter van haar plaat en zou zomaar eens perfect het gevoel van Lorde anno 2017 kunnen scheppen. Deze zomer staat de jongedame trouwens op Rock Werchter, allen daarheen!

De song is een euforisch nummer dat een anthem is voor de jonge generatie. Het begint met haar typische drumcomputer die een licht sfeertje in de song brengt. Daarna krijgen we de herkenbare stem van Lorde in het geheel die op een hese manier een zwoele opbouw verzorgt. Als we dan uiteindelijk aan het refrein aankomen, voelen we ons bevrijd en hebben we zin om alle jeugdigheid uit ons kwetsbaar lichaam te halen. Eéntje die je kan opzetten vlak voor een avondje uit om daarna de perfecte plaats te vinden om uit te gaan. Het klinkt hoopgevend en we krijgen er een instant goed gevoel bij, goed gedaan Lorde.

Website / Facebook / Twitter / Tumblr

 

2 juni 2017

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief