banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Phoenix – “Ti Amo”

Toen Phoenix in april in concertzaal Trix in Antwerpen twee shows speelde, lieten de mannen al enkele nummers horen van hun nieuwe plaat die Ti Amo zal heten. Op 27 april lieten ze al de single “J-Boy” van die nieuwe plaat los. Nu releaseten ze “Ti Amo”, een single gelijknamig aan het aankomend album dat verwacht wordt op 9 juni.

Phoenix laat “Ti Amo”, we hebben het nu over de single natuurlijk, beginnen met een mysterieuze baslijn die aan de hand van enkele effecten een transformatie heeft ondergaan. Daarna barst het even los om dan vrij snel terug in een comfort zone te komen. Die mysterieuze baslijn komt wel terug, maar heeft onderweg al heel wat mysterie ingeleverd. Het nummer komt wel mooi uptempo en al de don’t-tell-me-no’s die samen het refrein vormen geven er een zekere dansbaarheid aan.

Phoenix zingt in meerdere talen “Ti Amo” en net zoals ook de vorige single “J-Boy”, lijkt uit te schijnen, wordt het een affectievol, nieuw album. Het nummer is zeker niet slecht, maar echt heel warm wordt een beer hier niet van.

Op 15 juli speelt Phoenix op Dour.

Website/Facebook/Twitter

 

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Shawn Mendes - "It'll Be Okay"

Shawn Mendes legt zijn ziel bloot in zijn nieuw nummer “It’ll Be Okay”. Hij haalde de inspiratie voor het nummer bij de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single 100 gecs – “mememe”

Laura Les en Dylan Brady vormen sinds 2015 samen 100 gecs. Online worden ze vaak in één adem uitgesproken met hyperpop, het…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Between You & Me - "Go To Hell" (feat. Yours Truly)

Een album met de titel Armageddon insinueerde al dat er iets groots en geheimzinnig in het verschiet lag. Niets is minder waar….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.