Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Phoenix – “Ti Amo”

Toen Phoenix in april in concertzaal Trix in Antwerpen twee shows speelde, lieten de mannen al enkele nummers horen van hun nieuwe plaat die Ti Amo zal heten. Op 27 april lieten ze al de single “J-Boy” van die nieuwe plaat los. Nu releaseten ze “Ti Amo”, een single gelijknamig aan het aankomend album dat verwacht wordt op 9 juni.

Phoenix laat “Ti Amo”, we hebben het nu over de single natuurlijk, beginnen met een mysterieuze baslijn die aan de hand van enkele effecten een transformatie heeft ondergaan. Daarna barst het even los om dan vrij snel terug in een comfort zone te komen. Die mysterieuze baslijn komt wel terug, maar heeft onderweg al heel wat mysterie ingeleverd. Het nummer komt wel mooi uptempo en al de don’t-tell-me-no’s die samen het refrein vormen geven er een zekere dansbaarheid aan.

Phoenix zingt in meerdere talen “Ti Amo” en net zoals ook de vorige single “J-Boy”, lijkt uit te schijnen, wordt het een affectievol, nieuw album. Het nummer is zeker niet slecht, maar echt heel warm wordt een beer hier niet van.

Op 15 juli speelt Phoenix op Dour.

Website/Facebook/Twitter

 

19 mei 2017

About Author

Arno De Meulder


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief