Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Now, Now – “SGL”

Drie jaar voor deze site bestond, bracht Now, Now een muzikaal pakket uit. Nu, vijf jaar later, is het eindelijk tijd om terug te keren. De band bracht met Threads een erg sterke plaat die helemaal underrated bleef. We vreesden even dat de band helemaal was verdwenen, maar vandaag zijn ze terug. Hoewel ze vijf jaar geleden nog met drie waren, zijn ze nu weer met twee. Jess Abbott verliet de band om haar sterk soloproject Tancred verder te zetten. Nu blijven KC Dalager en Brad Hale over en dat maakt dat de groep terugkeert naar haar roots.

Met een sound dat af en toe aan Rilo Kiley of Silversun Pickups doet denken, laat de band zien waarom ze gemist werden. Het is een hartverwarmend nummer met een meezingbaar refrein dat je na enkele luisterbeurten helemaal uit het hoofd kent. Met een subtiele synth en wat atmosferische gitaren, schiet dit nummer je helemaal terug naar de nineties. Het klinkt zoals een typische popsong maar het heeft toch een alternatieve sfeer, sterk. Now, Now is helemaal terug en als de rest van hun nummers van dit niveau zullen zijn, kan het alleen maar beter gaan met de band.

11 mei 2017

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief