Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Odesza – “Line Of Sight” (Feat. WYNNE & Mansionair)

In Seattle maken ze niet enkel grunge muziek, af en toe duikt er ook eens een ander genre op. Zo ook bij Odesza die gekend staan om hun zachte maar dansbare elektronische muziek. De band bracht in 2014 hun laatste album In Return uit en werkte daarop onder meer samen met Little Dragon. Het duo heeft voor hun nieuwste single twee artiesten uit hun hoed getoverd. WYNNE & Mansionair verzorgen de vocals voor “Line of Sight”.

De song op zich bevat het typische Odesza recept, een beetje donker, de trage opbouw maar tegelijk toch dansbaar. Het begint allemaal heel zacht met enkel de stem van Mansionair, maar al snel krijgen we wat meer beats in het geheel. Hierdoor ga je helemaal mee op de buitenaardse reis van het duo. De meer gefabriceerde stem van Wynne brengt een alieneske extraatje in de song. Eenmaal de drop er dan uiteindelijk aankomt, is de reis compleet en ben je klaar om je te laten gaan. “Line of Sight” is zeker beter dan andere electronica die er tegenwoordig wordt uitgebracht, maar heeft wel hetzelfde recept.

 /  /  /  /  / 

25 april 2017

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief