Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Comet Is Coming – “Start Running”

Wie fan is van jazz, elektronica, funk en psychedelische rock, zit bij The Comet Is Coming aan het juiste adres. Het trio, afkomstig uit Londen, weet deze vier genres te combineren tot een uitermate sterk geheel. Het is muziek die we de dag van vandaag nog niet zo vaak hebben gehoord, wat ervoor zorgt dat ze er meteen bovenuit springen. Komende zaterdag, 22 april, brengen ze speciaal voor Record Store Day hun nieuwste EP Death To The Planet uit.

Naar aanloop van deze nieuwe EP brachten ze vandaag een nieuwe single “Start Running” uit met daarbij een bijhorende videoclip. De beste omstandigheden om het nummer te beluisteren zijn de volgende: buiten moet het donker zijn, je bent aan het stappen door de straten van je favoriete stad en dit terwijl je een sigaret rookt. Geloof het of niet, je zult sowieso in een trip verzeild geraken. Voor de rest laten we het jullie vooral zelf ontdekken!

Op 13 mei speelt The Comet Is Coming een show in de Botanique te Brussel. Info en tickets zijn te vinden op www.botanique.be.

Facebook/ Twitter

18 april 2017

About Author

Thibault Vander Donckt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief