Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Tsar B – “Golddigger”

Hold your horses want Tsar B dropte zojuist een uiterst strakke nieuwe single, “Golddigger”. Meermaals noemden we haar al de Belgische prinses van de r&b, en ja hoor, op deze nieuwe doet ze die naam opnieuw alle eer aan.

“Golddigger” gaat verrassend braaf van start, met een – bijna (ok, er is een lichte beat aanwezig) – a-capella falsetto stem. Al wordt al snel duidelijk dat deze nieuwe niet zo onschuldig is als hij in de start doet vermoeden. Dertig seconden later wordt een ondeugende slag gedropt, waarna het refrein uitbarst in een samenspel van strakke beats. Tsar B zou uiteraard Tsar B niet zijn zonder de nodige oosterse pepers in haar sound, die we ook in deze rijkelijk kunnen smaken. Op het einde van het nummer worden nog eens alle remmen gelost en kunnen we genieten van een badass klinkend collectief aan r&b klanken.

Dat op deze track opnieuw menig hiphop dans video’s zullen verschijnen met hoge kijkcijfers, sluiten wij niet uit. Want damn, deze vraagt om te gaan bewegen! “Golddigger” is de tweede single, na de eerder uitgebrachte “Swim”, die we te horen krijgen van haar aankomende EP die verwacht wordt op 26 augustus.

Facebook / Instagram / Soundcloud / Youtube / Twitter

7 april 2017

About Author

Elice Spillebeen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief