Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single (Sandy) Alex G – “Proud”

Vanaf heden gaat Alex G door het leven als (Sandy) Alex G. Dat kan ons dan wel geen moer schelen, maar ‘s mans nieuwste single “Proud” laat ons minder koud. Na het eerder geloste “Bobby” en “Witch” is dit de derde single uit zijn nieuwe album Rocket, dat gepland staat voor 19 mei.

“Proud” is lekker zomers en bulkt van lichtvoetig sentiment. Het luistert lekker weg, maar heeft ook nog iets te vertellen. Alex G verplaatst zich in de geest van een vroege puber. I’m better off dead. Aansteller! Nee, geen zorgen Sandy… Alex… We trekken ons niets aan van je adolescente verzuchtingen, we neuriën gewoon lekker mee. Dit is zorgeloze, vintage indierock zoals Pavement en Weezer het vroeger hebben voorgedaan. Big up!

5 april 2017

About Author

Gust Claeys


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief