Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Amber Coffman – “No Coffee”

Nadat Amber Coffman recent haar vertrek aankondigde bij Dirty Projectors en zo ex en frontman Dave Longstreth achterliet, brengt ze nu een tweede solosingle uit. “No Coffee” is de opvolger van het in oktober uitgebrachte “All To Myself”. Het is ook de voorbode van haar solodebuutalbum City of No Reply dat overigens geproduced en meegeschreven werd door Longstreth himself. Het kan verkeren, want de twee praten nu niet meer met elkaar sinds ze elk resoluut voor hun eigen weg hebben gekozen.

Met haar solowerk slaat Amber Coffman meer de poprichting in. Toch graven de teksten veel dieper dan het laidback deuntje doet vermoeden. Gitaren en een piano overgoten met lentezon, waar Coffmans’ stem als een zwoel briesje doorheen zingt ‘I haven’t been the same since you went away.’ Er zijn er niet veel die het haar hebben voorgedaan, zo nuchter over liefdesverdriet en loslaten zingen. Dat is misschien wel wat we missen. Meer emotie en gevoel. Laat de suiker maar aan de kant staan. Wij hebben een donkerbruin vermoeden dat de koffie ook zo uitstekend zal smaken.

Facebook / Twitter / Instagram / Website / Soundcloud

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Joshua Bassett - "Lie Lie Lie"

Joshua Bassett heeft met zijn derde single “Lie Lie Lie” het begin van het nieuwe jaar goed ingezet. De hoofdrolspeler uit High…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single puntjudith - "Missen"

Nederlandstalige muziek is in een onmiskenbare opkomst. Sinds Bazarts verovering, krijgt de taal en in het specifiek bij onze Noorderburen, meer aandacht…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single HAEVN - "Throw Me A Line"

In 2018 bracht het Nederlandse duo HAEVN hun prachtige debuutplaat Eyes Closed uit. Een album waar de referenties naar water en zee…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.