Muzieknieuwtjes

Eerste namen Rock Herk met o.a The Black Box Revelation, Tout Va Bien en Brutus

België’s gezelligste alternatieve festival, Rock Herk, zit dit jaar aan hun 35ste verjaardagseditie. Enkele jaren geleden stond het festival op de rand van stoppen, maar door een crowdfund project kon het festival blijven bestaan, en niemand die daar om maalt, integendeel.

Deze voormiddag dropten ze dan ook een bommetje met de eerste lading namen. Het jaarlijkse rockgehalte wordt hooggehouden door The Black Box Revelation en Dinosaur Jr. Voor de fans van  de dubbele baspedaal zijn Channel Zero en Oathbreaker er om je stevig te laten headbangen. Dansen hoort hier natuurlijk ook thuis en dit kunnen we dan weer doen met Tout Va Bien en Booka Shade. Het festival denkt duidelijk aan talent van eigen bodem: Stefanie Mannaerts blijft beuken met Brutus, met de jonge heren van Mountains To Move, de eigenaardige muziek van The Black Heart Rebellion, de gezellige rock van Double Veterans, het frisse Warhaus en het ambitieuze Jackle Bow zullen er in totaal 10 (!) Belgische bands te bewonderen zijn in Herk-de-Stad. Verder zal Deez Nuts zorgen voor de nodige portie hardcore.

Rock Herk gaat door in Herk-de-Stad op 14 & 15 juli. Tickets en info op http://www.rockherk.be/

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Warhaus - "Desire"

Het is ondertussen duidelijk  dat het volgende album in het Balthazaruniversum er eentje zal zijn van Warhaus. Het soloproject van Maarten Devoldere…
FeaturesInstagramUitgelicht

Dansende Beren zomerhit 2022

De teerling is geworpen, de stemmen zijn geteld: de Dansende Beren zomerhit is bekend. Met honderden stemmen kunnen we zeggen dat de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Brutus - "Victoria"

21 oktober staat met stip aangeduid in de agenda’s van heel wat metalfanaten, want dan brengt Brutus namelijk zijn langverwachte derde langspeler…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.