Muzieknieuwtjes

Eerste namen Rock Herk met o.a The Black Box Revelation, Tout Va Bien en Brutus

België’s gezelligste alternatieve festival, Rock Herk, zit dit jaar aan hun 35ste verjaardagseditie. Enkele jaren geleden stond het festival op de rand van stoppen, maar door een crowdfund project kon het festival blijven bestaan, en niemand die daar om maalt, integendeel.

Deze voormiddag dropten ze dan ook een bommetje met de eerste lading namen. Het jaarlijkse rockgehalte wordt hooggehouden door The Black Box Revelation en Dinosaur Jr. Voor de fans van  de dubbele baspedaal zijn Channel Zero en Oathbreaker er om je stevig te laten headbangen. Dansen hoort hier natuurlijk ook thuis en dit kunnen we dan weer doen met Tout Va Bien en Booka Shade. Het festival denkt duidelijk aan talent van eigen bodem: Stefanie Mannaerts blijft beuken met Brutus, met de jonge heren van Mountains To Move, de eigenaardige muziek van The Black Heart Rebellion, de gezellige rock van Double Veterans, het frisse Warhaus en het ambitieuze Jackle Bow zullen er in totaal 10 (!) Belgische bands te bewonderen zijn in Herk-de-Stad. Verder zal Deez Nuts zorgen voor de nodige portie hardcore.

Rock Herk gaat door in Herk-de-Stad op 14 & 15 juli. Tickets en info op http://www.rockherk.be/

Dit vind je misschien ook leuk:
InstagramLiveRecensies

Two Days of Rock Herk (Dag 2): Dansen, zingen en moshen!

De organisatie van Rock Herk had vrijdagnacht de handen vol met het heropbouwen van de ravage die onder andere Zwangere Guy, GOOSE…
InstagramLiveRecensies

Two Days of Rock Herk (Dag 1): Boem! Energiebom!

Overal in ons land duiken er de laatste weken bevrijdingsfeesten op, die schuilgaan onder de titel ‘festival’. Ook in Limburg is dat…
InstagramLiveRecensies

Crammerock 2021 (Dag 1): De festivalkoorts is terug

We mogen weer! Er blies gisteren dan ook een collectieve zucht van opluchting door de festivalweide van Crammerock. Het festival in Stekene…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.