Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Portugal. The Man – “Feel It Still”

Portugal. The Man houdt ons in een waas van onwetendheid. De band uit Alaska bracht enkele maanden terug al “Noise Pollution” waarmee ze een andere richting insloegen. Er werd toen geen woord gerept over een nieuwe plaat en ook nu blijft het erg vaag. Volgens Reddit zou de plaat Woodstock gaan heten en onder meer Danger Mouse als producer hebben. De eerste single van het album zou “Feel It Still” zijn en dat kunnen we nu horen, een catchy indie pop banger dat zich meteen in het hoofd nestelt.

Bij het begint komt er een lekkere baslijn die de song op een aanstekelijke manier inzet. Met geklap en de hoge stem van zanger John Gourley weet je niet meteen wat jou overkomt. De nodige portie soul, funk en catchyness zuigen je letterlijk in het nummer. Als de drums er dan uiteindelijk inkomen kan je niet anders dan beginnen dansen. De song blijft meteen hangen en vervangt de donkerste wolken door een stralende zon. Het liedje duurt niet lang maar je blijft het wel voelen. Instant happiness kwam er nog nooit zo makkelijk, uitkijken naar de rest van de plaat.

Site / Facebook / YouTube / Twitter / Instagram

3 maart 2017

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief