Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lucy Rose ft. The Staves – “Floral Dresses”

Lucy Rose, het meisje dat een tijdje terug die song bracht over het midden van haar bed, brengt ons vandaag, eindelijk na twee jaar, een nieuwe single. Deze keer niet over haar bed, maar over bloemenjurken. Meervoud ja, want op deze nieuwe doet ze het niet op haar eentje, maar roept ze de medewerking in van de folk dames van The Staves (zij werkten onder andere nog samen met Bon Iver).

“Floral dresses” is de eerste single die ze uitbrengt bij haar nieuwe platenmaatschappij Communion Records. Het is een introverte en intieme single die klinkt alsof een engel het in ons oor fluistert. Rose laat zich enkel begeleiden door een gitaar en de backingvocals van The Staves. Een pure, naakte schoonheid zo kunnen we deze “Floral Dresses” wel omschrijven. Wat Rose er zelf over te zeggen heeft: “When I wrote ‘Floral Dresses’ it really reminded me about who I was, and I always think that some of the best songs are the ones which can stand on their own with just one instrument.” En daar gaan wij volledig mee akkoord.

“Floral Dresses” is het eerste voorproefje dat we krijgen naar aanleiding van haar aankomende derde album.

Related posts
LiveRecensies

Steve Gunn @ Trix (Bar): Kronkelende nevelslierten

Fans van het betere snarenwerk zijn al even vertrouwd met de muziek van Steve Gunn. De singer-songwriter groeide op in Pennsylvania en…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Cardinals – “If I Could Make You Care”

Afkomstig uit de Ierse stad Cork, vormen Euan Manning, Finn Manning, Darragh Manning, Kieran Hurley, Aaron Hurley en Oskar Gudinovic samen Cardinals….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lucy Rose - "Over When It's Over"

Een maand na de release van “Whatever You Want” en “The Racket” zien we op Instagram opnieuw beelden verschijnen van Lucy Rose…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.