Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lorde – “Green Light”

Lorde is nog steeds maar 20 jaar oud en toch kent de hele wereld haar. Is het door haar vriendschap met Taylor Swift? Is het omdat de Nieuw-Zeelandse een echte popprinses is? Of is het gewoon omdat ze een bepaalde buzz kan creëren? Wat het ook is, de dame heeft haar tijd genomen om nieuw werk op de wereld los te laten. In 2013 kwam haar debuut uit, dus het werd eens tijd voor nieuwe muziek. Vandaag krijgen we die in de vorm van “Green Light”. Op 15 juni volgt dan Melodrama, haar tweede album.

De song klinkt zoals een typische Lorde song. Met een dramatische piano en een emotionele Lorde gaat het van start. Al snel gaat het tempo de hoogte in en speelt de piano met een vrolijke melodie. Het nummer ontploft en Lorde gaat aan het dansen, op een auto. Haar zwoele stem klinkt nu opgewekt en de dame heeft er duidelijk plezier in. Een dancefloor banger zouden we het zelfs durven noemen, als zijn de strofes net iets te traag. Met een zwoele beat maar zonder drop zorgt Lorde toch weer voor een fijn popnummertje. Van ons krijgt die nieuwe plaat groen licht.

Site / Facebook / Twitter / Tumblr

3395 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.