Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Guru Guru – “Up The Wall”

Met The Guru Guru weet je nooit uit welke vreemde trip je zal ontwaken. Ook hun nieuwste single “Up The Wall” doet de adrenaline weer gevaarlijk snel door onze aderen stromen. De Limburgse indie-math-psycho-noiserock band is aardig op weg om Vlaanderen te veroveren. Ze vertoeven dan ook niet in het minste gezelschap. Voor hun eerste EP werkten ze samen met Brutus. Ook vergelijkingen met Deerhoof, The Jezus Lizard en Sonic Youth prijken al op hun palmares.

“Up The Wall” klinkt als een wervelwind die in je nek komt hijgen maar tegelijk ook een catchy sound produceert. Een slag in je gezicht die je maar al te graag opnieuw wilt voelen of een heroïnespuit die je tegelijk doet trippen én afkicken. De snerende gitaren en het opgefokte ritme doen ons verdwalen in een achtervolgingswaan. De manische vocalen stijgen naar ons hoofd als een hallucinatie. The Guru Guru is ons shot cocaïne en wij willen meer.

De nieuwe plaat PCHEW verschijnt op 24 maart. Wij gaan alvast op zoek naar een geschikte isolatiecel.

Bandcamp /  Facebook  / Youtube

28 februari 2017

About Author

Charlotte Heyvaert


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief