Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single UMM – “Papercut”

De dag van vandaag worden er in België heel wat nieuwe muzikale projectjes geboren. Heel veel van deze projecten komen dan even met hun hoofd boven water om er enkele hartjes te veroveren, en er dan uiteindelijk enkele maanden later de brui aan te geven. We kennen ze allemaal. Toch houdt het in geen geval jonge muzikanten tegen om nieuwe muzikale projecten op te starten, gelukkig maar.

Daarom stellen we jullie vandaag met heel veel plezier voor aan UMM. Deze piepjonge band bestaat uit Lise, Jonas, Brent, Hanne, Marie en Roos en samen maken ze “Experimentele pop met kiekevel” als we hun facebookpagina mogen geloven. En ja, de beschrijving van hun muziek hebben ze zeker niet gestolen. Ze brachten gisteren hun allereerste single uit die gepaard gaat met een wondermooie videoclip.

Hun debuutsingle “Papercut” zit er meteen boenk op. Het klinkt heel poppy, speels, fragiel en zelfs sexy. Ja inderdaad, sexy. De vocals van Lise doen ons op bepaalde momenten denken aan het stemgeluid van Birsen Uçar, de zangeres van Hydrogen Sea. Het nummer neemt je mee op een zeer aangename trip doorheen een wereld waar woede, angst en stress niet lijken te bestaan. Zeer sterke binnenkomer als je het ons vraagt. UMM, een band in om de gaten te houden!

Related posts
LiveRecensies

Bad Omens @ Ancienne Belgique (AB): Gangsters in de jungle

Het blijft in een stijgende lijn gaan voor Bad Omens. Nadat de Amerikaanse band een klein jaar geleden reeds in een uitverkochte…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Bad Omens & Poppy - "V.A.N"

De duur van hun bestaan beperkt zich nog tot minder dan tien jaar, maar de mannen van Bad Omens hebben het al…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single bar italia - "Jelsy"

bar italia bezorgt de alternatieve scene de laatste jaren een frisse versie van alternatieve rock. De nummers van de band dagen de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.