Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe Single The Jesus and Mary Chain – “Always Sad”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe Single The Jesus and Mary Chain – “Always Sad”

De shoegaze iconen van The Jesus and Mary Chain hebben vandaag groot nieuws aangekondigd. De band zal voor het eerst in 18 jaar een nieuw album uitbrengen en daarmee zullen ze heel wat mensen gelukkig maken. Nadat ze eerder  hun eerste single “Amputation” releasten, brengen ze vandaag hun tweede single “Always Sad” uit, die ook terug te vinden zal zijn op hun nieuwste album Damage and Joy.

Jim Reid had er alvast het volgende over te zeggen: “Een goede plaat maken als je tweeëntwintig bent, is een prestatie. Maar om een goede plaat te maken eens je in de vijftig bent en vooral zoals wij zijn, dan spreken we over een klein mirakel.” We zullen hem maar geloven en braaf afwachten naar hun volgende plaat die uitkomt op 24 maart.

Het nummer bevat alles wat je van The Jesus and Mary Chain mag verwachten. Snedige gitaren, doordringende vocals en doffe drums, meer moet een mens niet hebben om tevreden te zijn. The Jesus and Mary Chain, we zijn benieuwd!

Facebook / Twitter

 

Related posts
InstagramLiveRecensies

The Jesus and Mary Chain @ Trix: Stoffig sterk

We did it before and we’ll do it again: bands gaan kijken waarover men het collectief eens is dat ze al minstens…
AlbumsRecensies

Crystal Eyes - The Sweetness Restored (★★★): De klok uit het oog verloren

Even klaarheid stellen voor de liefhebbers van zware metalen: deze review heeft betrekking op de Canadese indierockband Crystal Eyes en die is…
InstagramNieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Nieuwe single Ohio Mark - "Horses"

Toen we anderhalf jaar geleden vroegen aan vijftien Belgische toppers waarom 2021 beter zou zijn dan 2020, fluisterde Crowd Of Chairs ons…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.