Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe Single The Jesus and Mary Chain – “Always Sad”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe Single The Jesus and Mary Chain – “Always Sad”

De shoegaze iconen van The Jesus and Mary Chain hebben vandaag groot nieuws aangekondigd. De band zal voor het eerst in 18 jaar een nieuw album uitbrengen en daarmee zullen ze heel wat mensen gelukkig maken. Nadat ze eerder  hun eerste single “Amputation” releasten, brengen ze vandaag hun tweede single “Always Sad” uit, die ook terug te vinden zal zijn op hun nieuwste album Damage and Joy.

Jim Reid had er alvast het volgende over te zeggen: “Een goede plaat maken als je tweeëntwintig bent, is een prestatie. Maar om een goede plaat te maken eens je in de vijftig bent en vooral zoals wij zijn, dan spreken we over een klein mirakel.” We zullen hem maar geloven en braaf afwachten naar hun volgende plaat die uitkomt op 24 maart.

Het nummer bevat alles wat je van The Jesus and Mary Chain mag verwachten. Snedige gitaren, doordringende vocals en doffe drums, meer moet een mens niet hebben om tevreden te zijn. The Jesus and Mary Chain, we zijn benieuwd!

Facebook / Twitter

 

Related posts
AlbumsRecensies

Alcest - Les Chants De L’Aurore (★★★★): Een schouwspel tussen licht en donker

Alcest probeert al sinds begin dit millennium de grenzen van het blackmetal genre af te tasten. Door het toevoegen van melodieuze ingrediënten…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sugar Horse - "The Shape of ASMR to Come"

In den beginne stond Sugar Horse net als ieder ander pasgeboren veulentje op wankele pootjes. Vier jaar nadat ze het levenslicht zag…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single DIIV - "Frog In Boiling Water"

De kogel was al even door de kerk: DIIV komt over een maand met een nieuw album. In maart stonden de New…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.