Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Rhinos Are People Too – “L.A Confidential”

Vier jaar geleden schoof De Nieuwe Lichting van Studio Brussel drie winnaars naar voor. Terwijl een van de drie (Soldier’s Heart) er onlangs al mee stopten, brengen Rhinos Are People Too nu pas de eerste single “L.A Confidential” van hun debuutplaat uit. Hello From The Gutters komt uit op 24 februari en het is een plaat waar we al een lange tijd op aan het wachten zijn. Toch belooft de debuutsingle veel goeds, als de rest van het album hieraan evenwaardig is, kunnen we het alleen maar toejuichen.

Het begin van het nummer doet ons een beetje denken aan Hydrogen Sea, vooral dankzij de fragiele stem van Loes Caels. Wat verder in het nummer worden de synths en de stem vervoegd door de gitaren, wat resulteert in een heel mooi en warm geheel. Het refrein kenmerkt zich door een heel sterke zanglijn die meerstemmig wordt gezongen, waardoor het geheel heel vol klinkt. Algemeen klinkt “L.A Confidential” heel zomers, extreem speels en vooral erg goed. Dromerige weirdo pop op zijn best maar het is tegelijk ook zeer catchy. Doet wat denken aan bands zoals Team William of Robbing Millions. Wij zijn alvast benieuwd naar het volledige album dat uitkomt op 24 februari.

Facebook / Instagram

Related posts
AlbumsRecensies

BETWEEN FRIENDS - garage sale (★★★): Elektronische heruitvinding

Een van de dingen waar die Covid-lockdowns wél goed voor waren, was de heropleving van bedroompop. Artiesten konden niet langer in de…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Lo Moon – I Wish You Way More Than Luck (★★★): Existentiële reis

Aan het begin van deze tot nu toe druiligere lente, zorgt pscyhpopband Lo Moon voor wat verfrissing met I Wish You Way…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single bar italia - "Jelsy"

bar italia bezorgt de alternatieve scene de laatste jaren een frisse versie van alternatieve rock. De nummers van de band dagen de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.