Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Splashh – “Waiting A Lifetime”

Daar zijn ze, Splashh! Na de plons die ze in oktober 2016 maakten met ‘‘Rings’’, komt de band nu opnieuw boven water. ‘‘Waiting A Lifetime’’ is de voorbode voor het gelijknamige album dat er op 14 april komt. De plaat is de opvolger voor hun debuutplaat Comfort uit 2013. Degene die al lang hoopten op een nieuwe plaat kunnen er nu effectief naar beginnen uitkijken. De Australische band, die London als uitvalsbasis koos, deed beroep op de franse producer Nicolas Vernhes ( van oa. The War On Drugs, Deerhunter, Daughter,…). Dit zal ook het eerste album zijn waarbij Sasha Carlson en Toto gezelschap krijgen van bassist Beal en drummer Gonzalez.

Het nummer begint met een vuile synth en een  stevige baslijn die doet denken aan het materiaal van het eerste album. Daarna fluiten ze het nummer op gang waarbij het moeilijk wordt om niet spontaan te beginnen meedansen (Yes, we did as well). Qua stijl ligt de song tussen de lijn die ze tekenden op het eerste album en wat we te horen kregen in “Rings”, voor elk wat wils dus. “Waiting A Lifetime” stelt zeker niet teleur en is een goeie voorbode voor het nieuwe album.

Facebook / Website / Twitter / Instagram / YouTube

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hot Garbage – “Mystery”

Het Canadese viertal Hot Garbage bracht ons deze week een nieuw voorsmaakje van hun nieuwe album. Met “Mystery” kennen we nu al…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Vaccines - "Lunar Eclipse"

Bij het horen van The Vaccines denken we nog steeds met een vlaag van weemoed terug aan die heerlijke debuutplaat What Did You…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Reytons – “Market Street”

Zonder muzieklabel en radiosupport de Britse hitlijsten veroveren, weinig artiesten doen het The Reytons na. De band bracht dit afgelopen jaar met…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.