Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Splashh – “Waiting A Lifetime”

Daar zijn ze, Splashh! Na de plons die ze in oktober 2016 maakten met ‘‘Rings’’, komt de band nu opnieuw boven water. ‘‘Waiting A Lifetime’’ is de voorbode voor het gelijknamige album dat er op 14 april komt. De plaat is de opvolger voor hun debuutplaat Comfort uit 2013. Degene die al lang hoopten op een nieuwe plaat kunnen er nu effectief naar beginnen uitkijken. De Australische band, die London als uitvalsbasis koos, deed beroep op de franse producer Nicolas Vernhes ( van oa. The War On Drugs, Deerhunter, Daughter,…). Dit zal ook het eerste album zijn waarbij Sasha Carlson en Toto gezelschap krijgen van bassist Beal en drummer Gonzalez.

Het nummer begint met een vuile synth en een  stevige baslijn die doet denken aan het materiaal van het eerste album. Daarna fluiten ze het nummer op gang waarbij het moeilijk wordt om niet spontaan te beginnen meedansen (Yes, we did as well). Qua stijl ligt de song tussen de lijn die ze tekenden op het eerste album en wat we te horen kregen in “Rings”, voor elk wat wils dus. “Waiting A Lifetime” stelt zeker niet teleur en is een goeie voorbode voor het nieuwe album.

Facebook / Website / Twitter / Instagram / YouTube

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles ...And You Will Know Us by the Trail of Dead - "No Confidence" & "Salt in Your Eyes"

Als een artiest na enkele jaren stilte plots met nieuwe muziek komt, volgt meestal ook een nieuw album. Dit is dan ook…
AlbumsRecensies

Crystal Eyes - The Sweetness Restored (★★★): De klok uit het oog verloren

Even klaarheid stellen voor de liefhebbers van zware metalen: deze review heeft betrekking op de Canadese indierockband Crystal Eyes en die is…
AlbumsRecensies

Peach Pit - From 2 to 3 (★½): Een verwaterde versie van zichzelf

We hebben nog levendige herinneringen van onze eerste kennismaking met Peach Pit. Op een dag zaten we door ons Facebook nieuwsoverzicht te…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.