Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kevin Garrett – “Stranglehold”

Kevin Garrett is voorlopig nog een bescheiden naam in de muziekwereld, maar toch heeft de jonge man al een aardig palmares opgebouwd. Zo is hij gecontacteerd door Rocnation, het platenlabel van Jay Z, heeft hij de lead track “Pray You Catch Me” van Beyonce’s Lemonade mee geproducet en kan hij kleppers als Sam Smith als fans beschouwen.

Met een ideale mix tussen soul, R&B en elektronica is Kevin Garrett’s sound, net zoals de titel van zijn debuut EP Mellow Drama verklapt, “mellow”. De elektronica en hiphopinvloeden weerhouden het geheel er echter van om ooit echt melig te worden. Zijn nieuwe single “Stranglehold” is ook daar weer een voorbeeld van. Zijn warme soulvolle stem doet denken aan die vervlogen R&B dagen (denk R.Kelly en D’Angelo) en contrasteert sterk met de strakke beats die het lied hedendaags en relevant maken. Dit zorgt voor een interessante compositie die eveneens heel toegankelijk is en bovendien om meer blijft vragen. Het is vooralsnog wachten op zijn eerste echte langspeler maar zijn huidig repertoire belooft alvast veel goeds.

FacebookInstagram/ Twitter/ Youtube / Soundcloud

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Yellow Days - "Soul Smile"

We krijgen steeds meer te horen van jonge opkomende artiesten uit het Verenigd Koninkrijk. George Van Den Broek aka Yellow Days is…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ehla - "Magique"

Series zijn in het verleden al meermaals een uitstekende bron gebleken om nieuwe muziek te ontdekken en zo verscheen Ehla plots op…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single El Michels Affair & Black Thought - "Grateful"

In augustus 2022 leverden producer Danger Mouse en rapper Black Thought het album Cheat Codes af, een hiphopplaat die niet schuw was…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.