Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Maggie Rogers – “On+Off”

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Maggie Rogers – “On+Off”

Met “Alaska” had Maggie Rogers dé perfecte debuutsingle vast, zo bracht ze Pharrell Williams tot tranen en werd ze door velen als de nieuwe muzieksensatie uitgeroepen (ze stond o.a. op de longlist van de BBC sound of 2017). De vraag heerste enkel of haar volgende liedjes van hetzelfde kaliber zouden zijn.

Met haar derde single “On +Off” vaart de 22-jarige in meer pop en dance waters, maar weet ze toch alweer een charmante single los te laten. Het geheel is catchy en verslavend, maar dankzij haar kenmerkende folk touch blijft het een diepgang hebben die de meeste dance songs missen. Haar warme soulvolle stem houdt het geheel boeiend en intiem.

Met “On +Off” en haar vorige single “Dog Years” bewijst Maggie Rogers alvast dat ze geen eendagsvlieg is. Deze single zal bovendien ook te vinden zijn op haar debuut EP Now That The Light Is Fading dat voor midden februari gepland staat. Diezelfde maand zal ze ook in de AB Club staan met voorprogramma Mosa Wild, al is die show al volledig uitverkocht.

Facebook / Twitter / Tumblr / YouTube / Instagram

Related posts
AlbumsRecensies

Rachel Chinouriri - What A Devastating Turn Of Events (★★★½): Struikelen, vallen en opgroeien

Rachel Chinouriri timmert geduldig aan haar carrière. Na de release van haar debuut-ep Mama’s Boy in 2019 werd ze opgepikt door Parlophone,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single kenzie & ASTN - "close to you"

Ze begon haar carrière als danseres, maar kenzie staat tegenwoordig voornamelijk bekend om haar zangkunsten. Mackenzie Ziegler, zoals ze echt heet, vergaarde…
AlbumsRecensies

Jessica Pratt - Here in the Pitch (★★★★): Schoonheid in de schemering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.