Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Maggie Rogers – “On+Off”

Met “Alaska” had Maggie Rogers dé perfecte debuutsingle vast, zo bracht ze Pharrell Williams tot tranen en werd ze door velen als de nieuwe muzieksensatie uitgeroepen (ze stond o.a. op de longlist van de BBC sound of 2017). De vraag heerste enkel of haar volgende liedjes van hetzelfde kaliber zouden zijn.

Met haar derde single “On +Off” vaart de 22-jarige in meer pop en dance waters, maar weet ze toch alweer een charmante single los te laten. Het geheel is catchy en verslavend, maar dankzij haar kenmerkende folk touch blijft het een diepgang hebben die de meeste dance songs missen. Haar warme soulvolle stem houdt het geheel boeiend en intiem.

Met “On +Off” en haar vorige single “Dog Years” bewijst Maggie Rogers alvast dat ze geen eendagsvlieg is. Deze single zal bovendien ook te vinden zijn op haar debuut EP Now That The Light Is Fading dat voor midden februari gepland staat. Diezelfde maand zal ze ook in de AB Club staan met voorprogramma Mosa Wild, al is die show al volledig uitverkocht.

Facebook / Twitter / Tumblr / YouTube / Instagram

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lauv - "Kids Are Born Stars"

Lauv is een popartiest die al sinds 2014 actief is in het muzieklandschap. Toch moesten we tot 2020 wachten op zijn debuutalbum…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Big Time Rush - "Honey"

Wie een tiental jaar geleden trouwe Nickelodeonkijker was, zal zich ongetwijfeld Big Time Rush nog wel herinneren. De verhaallijn van de show…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Klangstof - "Disguiser"

Klangstof, de Noors/Nederlandse indierockband rond singer-songwriter Koen van de Wardt is stevig op dreef, zo waren ze de eerste Nederlandse band ooit…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.