Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Maggie Rogers – “On+Off”

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Maggie Rogers – “On+Off”

Met “Alaska” had Maggie Rogers dé perfecte debuutsingle vast, zo bracht ze Pharrell Williams tot tranen en werd ze door velen als de nieuwe muzieksensatie uitgeroepen (ze stond o.a. op de longlist van de BBC sound of 2017). De vraag heerste enkel of haar volgende liedjes van hetzelfde kaliber zouden zijn.

Met haar derde single “On +Off” vaart de 22-jarige in meer pop en dance waters, maar weet ze toch alweer een charmante single los te laten. Het geheel is catchy en verslavend, maar dankzij haar kenmerkende folk touch blijft het een diepgang hebben die de meeste dance songs missen. Haar warme soulvolle stem houdt het geheel boeiend en intiem.

Met “On +Off” en haar vorige single “Dog Years” bewijst Maggie Rogers alvast dat ze geen eendagsvlieg is. Deze single zal bovendien ook te vinden zijn op haar debuut EP Now That The Light Is Fading dat voor midden februari gepland staat. Diezelfde maand zal ze ook in de AB Club staan met voorprogramma Mosa Wild, al is die show al volledig uitverkocht.

Facebook / Twitter / Tumblr / YouTube / Instagram

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Maggie Rogers - "So Sick Of Dreaming"

Ooit was ze het meisje dat danig indruk wist te maken op Pharrell Williams met haar “Alaska”, maar inmiddels is Maggie Rogers…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Aarde Aan Daan - "Verrassing"

Wie denkt dat enkel oubollige liedjes in het Nederlands geschreven worden is eraan voor de moeite. Dat bewijst Aarde Aan Daan die…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The New Eves - "Astrolabe"

The New Eves is voorlopig nog een vrij onbekende naam in de muziekwereld, maar de band is hard aan het werk om…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.