Muzieknieuwtjes

Dansende Beren zoekt beretoffe collega’s

Met Dansende Beren zijn we de laatste tijd erg gegroeid, zo snel zelfs dat we niet weten wat ons overkomt. Als relatief jonge blog zijn we dan ook blij dat iedereen ons weet te appreciëren, we proberen alles zo leuk mogelijk te maken voor ons en voor jullie de lezer. Omdat we graag ook zo veel mogelijk content brengen en leuke weetjes aan de man brengen, is een extra beer altijd mooi meegenomen. Daarvoor hebben we jouw hulp nodig! Ben jij iemand die gepassioneerd is door muziek, schrijven of beide? Dan ben je de persoon die we zoeken voor Dansende Beren.

Deze site werkt volledig onder vrijwilligers dus geld zal je er niet mee verdienen maar een leuk team en een karrenvracht aan ervaring des te meer. Een extra voordeel: Met Dansende Beren krijg je soms de zotste singles een week op voorhand, en bepaalde albums zelfs maanden op voorhand. Daarnaast kunnen we jou voor nagenoeg alle concerten een plaats op de guestlist verzorgen. Nu als dat niet overtuigend genoeg is, moet je het gewoon eens proberen je zal zien dat het plezant is! Ervaring is niet vereist, een natuurlijke interesse is meer dan genoeg. Met Dansende Beren willen we vooral dat je jou amuseert en niet te veel druk voelt, een plezante site waarbij alles kan en alles mag. Er heerst een vriendschappelijke sfeer en je leert erg veel mensen kennen, beetje zoals een jeugdbeweging maar dan met teksten schrijven. Zelf iets voorstellen dat niet met schrijven van teksten te maken heeft (bv. foto’s nemen, filmpjes maken, webdesign,…), kan gerust ook, we horen iedereen graag en evolutie hoort er bij!

Voel je het kriebelen? Heb je zin om jouw beste pen of iets anders boven te halen? Mail dan als de bliksem naar beir@dansendeberen.be een soort van motivatie + enkele van jouw favoriete artiesten en songs en wie weet ben je binnenkort een echte beer!

3672 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.