Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Dan Croll – “Away From Today”

Dan Croll is een fascinerende singer-songwriter die al even bezig is aan een opvolger van zijn debuut. De man maakt sfeervolle indie met een exotische sfeer die zo ieder zijn hart opwarmt. Na vele problemen met labels en dergelijke is hij helemaal terug. Hij is volop aan het werk aan een nieuwe plaat en eerder loste hij al “Swim” en “Be Alone”. Nu het nieuwe jaar helemaal van start is, komt hij met “Away From Today”.

Met warme blazers start de song en je voelt je meteen in zuiderse oorden. Als de warme stem van Dan Croll er nog eens bijkomt is het geheel compleet. Met subtiele arrangementen die aan Massive Attack doen denken, brengt het jou in hogere sferen. Een leuk muziekje die op een zomerse maar tegelijk hemelse sfeer doe sneeuw doet smelten. Om te eindigen laat Croll nog eens alle blazers spreken om zo het optimisme de lucht in te laten gaan, fijne muziek voor een vrijdag.

Site / Facebook / Twitter

13 januari 2017

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief