Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Bonobo – “No Reason (feat. Nick Murphy)”

Vrijdag komt de nieuwe plaat van Bonobo uit, maar niet voor hij eerst nog een single releaset, en wat voor één! Voor “No Reason” haalde hij de vocalen van niemand minder dan Nick Murphy boven (fka Chet Faker) en dat zorgt voor een heel eigen sfeer. Het is de derde single uit Migration, nadat eerder al “Kerala” en “Break Apart” verscheen.

Al van bij het begint komt “No Reason” al zwevend uit een andere dimensie binnen waarna de donkere beats invallen. De warme stem van Nick Murphy zorgt er voor dat de song zijn eigenheid krijgt. Met een delicate stem en de gearpeggieerde synths van Bonobo gaat de song verder op zijn buitenaardse missie. Iets meer dan zeven minuten krijg je om in de mood te geraken en de dansbenen boven te halen. De beats laten je vliegen en nemen je mee op een droom, een droom van een andere wereld. Even ben je weg van deze planeet vergezeld van een hemelse stem. Vrijdag dus, meer van dat op de volledige plaat.

Facebook / Site / Instagram / Youtube / Twitter

10 januari 2017

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief