Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Me Not You – “Bulletproof”

Me Not You

Me Not You is een nagelnieuw duo uit Brooklyn. Hoewel, zo nieuw zijn ze nu ook weer niet. Na wat research vonden we uit dat het duo ontsprong uit een fenomenale indie pop band: Little Daylight. Nu die op een laag pitje zitten, is het dus tijd voor een nieuw project. Little Daylight is gedaan en Me Not You is de toekomst. Met hun dromerig en vooral erg luchtig debuut staan de deuren meteen wagenwijd open.

Hoopvol en tijdloos, het zijn twee termen die “Bulletproof” het best omschrijven. Wat begint met een dreigende synth ontpopt zich al snel tot een schattige song. Dit is vooral te danken aan de zachte stem van de zangeres in het geheel. Denk Purity Ring, Broods of Grimes op hun zachtst. Het loopt bol van de subtiele hoop en sprankeltjes geluk, meer hebben wij alvast niet nodig. Me Not You brengt pop maar dan op een alternatieve manier, zo hebben we het graag.

Twitter / SoundCloud

30 november 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief