Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Everywhere – “Heroine”

Everywhere

Everywhere is een band die zijn inspiratie een beetje van overal haalt. De groep uit Londen werd in 2012 opgericht door frontman Max Berga. Die man nam enkele nummers alleen op en mailde ze door naar Mark Needham (The Killers, Imagine Dragons) in LA en die wilde meteen met de band samenwerken. Het enige probleem: Max had nog geen bandleden. Via bandfinder zocht hij enkele muzikanten in Zweden om samen de trip naar LA te maken. Op het vliegtuig kwamen ze via de quote “Good girls go to heaven, bad girls go everywhere” tot de bandnaam.

In 2013 brachten ze dan de debuutsingle “Eddie” uit en de bal ging aan het rollen. Datzelfde jaar nog brachten ze hun debuut-EP uit. Op 9 december komt Everywhere met een nieuwe EP Fiction Act op de proppen. De eerste single daaruit “Some Other Dude”, zette de band terug op de kaart.

Nu brengt de band met “Heroine”, een verslavende song. Het begint met aanstekelijke synths die wat doen denken aan Imagine Dragons maar evengoed Kaiser Chiefs en Bastille zijn er in terug te vinden. Een catchy melodie, vrolijk sfeertje en een gemotiveerde stem zijn alles wat Everywhere nodig heeft om dit nummer in jouw hoofd te laten nestelen. Met een groots meezingmoment op het eind, toon Everywhere dat ze klaar zijn om een nieuwe indie pop darling te worden.

Website / Twitter / Facebook / Youtube

3433 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Shania Twain - "Waking Up Dreaming"

Enkele maanden geleden kregen we te horen dat er een documentaire over Shania Twain ging verschijnen over haar zeer bewogen leven. Daarvoor…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Red Hot Chili Peppers - "Eddie"

Het was voor veel fans een euforisch moment toen Red Hot Chili Peppers bekendmaakte dat gitarist John Frusciante zich terug bij de…
InstagramLiveRecensies

Crammerock 2022 (Festivaldag 1): Festivalzomer in schoonheid afsluiten

Terwijl de festivalzomer stilletjes aan op zijn einde loopt, is er naar jaarlijkse traditie nog Crammerock. Het festival is ieder jaar wel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.