Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jhené Aiko – “Maniac”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jhené Aiko – “Maniac”

jhene-aiko-bts-photos-2016-billboard-1240

De R&B- en hiphopprinses Jhené Aiko is terug! Met “Maniac” heeft ze naar verluidt de eerste single van haar volgend album op de wereld losgelaten. Haar soulmate (en lover?) Big Sean liet op Twitter al weten dat er in 2017 veel te gebeuren staat. Een tweede Twenty88 album (het gezamenlijk project van Aiko en Big Sean), en daarnaast ook soloalbums van beide artiesten.

De single klinkt net zoals het bijbehorend grafisch materiaal eruitziet: verleidelijk en dreigend tegelijk . De exotische zangeres heeft twee kanten: ofwel stelt ze zich heel kwetsbaar op, in nummers zoals “The Worst” en “Lyin King”, ofwel gaat ze de sexy, kinky tour op. “Maniac” is ontegensprekelijk een uiting van die tweede kant.

Welke kant ze ook kiest, Jhené geeft zich altijd bloot in haar nummers. Ze klinkt hier wel wat meer poppy en wat minder R&B dan we van haar gewend zijn, maar haar stem blijft zijn sensuele, hypnotiserende sound behouden. De beat, met duidelijke trap invloeden, gaat van strak naar meer uitgesponnen op het eind. “How you like me now?”, vraagt Aiko. Een beetje freaky, maar dat is net wat aantrekt. En wat betreft de rest van de lyrics, laten we zeggen dat die tot de verbeelding van haar mannelijke fans zullen spreken.

Facebook / Twitter / Instagram / Soundcloud

Related posts
AlbumsRecensies

Ferdous - Dreamland (★★★½): Flitsend neonlandschap

Stilzitten staat niet meteen in het woordenboek van de Afghaans-Nederlandse Ferdous Dehzad. De songwriter en producer verscheen rond 2016 op onze radar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Andra Day - "Where Do We Go"

Andra Day werd in een winkelcentrum waar ze zong opgemerkt door de toenmalige vrouw van Stevie Wonder en die bracht de bal…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Snoh Aalegra - "Sweet Tea"

Snoh Aalegra serveert haar nieuwe single “Sweet Tea” speciaal voor wie van mening is dat de liefdesliedjes van Michael Jackson het beste…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.