Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Electric Guest – “Dear To Me”

Electric Guest

Electric Guest bracht in 2012 de debuutplaat Mondo uit. Daaruit scoorden ze een bescheiden hitje met “This Head I Hold”. Sindsdien was het nogal kalm rond het duo uit Los Angeles. Nu komt daar verandering in met “Dear To Me”, een gloednieuwe song van de nieuwe plaat die begin 2017 zou moeten verschijnen. Op de single is een speciale plaats weggelegd voor de zusjes van Haim, die achtergrondzang verzorgen, cool!

De song op zich is niet zo’n catchy jam zoals hun hitje maar ligt wel in het verlengde van hun debuutplaat. Een winterse jam boordevol dromerige synths en warme zang. Het is aangenaam om te beluisteren en laat je wat wegdromen. Het refrein bevat dan weer de hoge stemmen van Haim die zich zo in het hoofd nestelen. Samenzang die perfect bij de stem van frontman Asa Taccone past een mix van hoge stemklanken en zwoele, uniek. Niet meteen een single voor de radio maar wel rustige soul dat de donkere dagen wat meer licht kan geven.

Website / Facebook / Twitter / YouTube

17 november 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief