Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Electric Guest – “Dear To Me”

Electric Guest

Electric Guest bracht in 2012 de debuutplaat Mondo uit. Daaruit scoorden ze een bescheiden hitje met “This Head I Hold”. Sindsdien was het nogal kalm rond het duo uit Los Angeles. Nu komt daar verandering in met “Dear To Me”, een gloednieuwe song van de nieuwe plaat die begin 2017 zou moeten verschijnen. Op de single is een speciale plaats weggelegd voor de zusjes van Haim, die achtergrondzang verzorgen, cool!

De song op zich is niet zo’n catchy jam zoals hun hitje maar ligt wel in het verlengde van hun debuutplaat. Een winterse jam boordevol dromerige synths en warme zang. Het is aangenaam om te beluisteren en laat je wat wegdromen. Het refrein bevat dan weer de hoge stemmen van Haim die zich zo in het hoofd nestelen. Samenzang die perfect bij de stem van frontman Asa Taccone past een mix van hoge stemklanken en zwoele, uniek. Niet meteen een single voor de radio maar wel rustige soul dat de donkere dagen wat meer licht kan geven.

Website / Facebook / Twitter / YouTube

3683 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Jordan Rakei - The Loop (★★★★): Grandioos nieuw begin

Enkele dagen voor zijn tweeëndertigste verjaardag presenteert Jordan Rakei zijn vijfde album The Loop aan de wereld. Geïnspireerd door de geboorte van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single WILSN - "I Got You"

WILSN verscheen al een tijdje geleden op onze berenradar en scoorde goede punten door haar gezellige muziek. Haar nummers bevatten steeds een…
AlbumsRecensies

RiTchie - Triple Digits [112] (★★★½): Zelfzorg buiten de lijntjes

Het is een tijdlang onduidelijk geweest hoe de weg van Nathaniel Ritchie verder zou lopen. Na het overlijden van bandgenoot Stepa J….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.