Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single MISS – “Cleopatra’s Eyes”

miss-v3

In 2015 dachten Benjamin Wade en Marty Felton dat ze wel eens een muziekgroep konden starten. Zo gezegd, zo gedaan in november van datzelfde jaar brachten ze hun eerste, volledig zelfgemaakte EP Do You Feel Electric? uit. Al snel kreeg de band complimentjes over hun unieke composities en productiestijl. Marty Felton zingt op zijn eigen, specifieke manier terwijl Benjamin Wade er wat experimentele producties insteekt. Nu is het tijd voor MISS om een stapje hogerop te gaan, met nieuwe single “Cleopatra’s Eyes”.

De band is ondertussen een trio geworden om live nog meet energie, verrassing en eigen soundscapes in het geheel te steken. “Cleopatra’s Eyes” begint meteen met een gitaar die een zwoel tempo inhoudt. Het lijkt alsof de band met een volledig orkest speelt die met strijkers aan elkaar hangt. Het doet wat denken aan Portugal. The Man, Surfer Blood en zelfs een streepje Alt-J. Vooral de samenzang brengt een unieke sfeer in dit geniaal en speels nummer. Eentje om naar te luisteren voor een vrolijke ochtend of op een druilerige dag om hem wat magischer te maken. MISS, het klinkt niet mis.

Facebook / Instagram / Youtube

24 oktober 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief