Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single David Bowie – “Killing a Little Time”

David Bowie

Eind deze week komt een musical versie van Lazarus uit, een nummer op de laatste plaat van David Bowie. Op die plaat zijn ook drie nieuwe nummers van Bowie te vinden. Ze werden opgenomen met de ★ band en Tony Visconti. Gisteren kon je al naar “When I Met You” (rond de 51min) en “No Plan” (rond de 46min) luisteren, vandaag brengt Bowie vanuit de hemel “Killing a Little Time”.

Wanneer de song begint, zou je het eerder associëren met een metalband maar al snel krijgt het die typische Bowie touch. Een piano en zijn kenmerkende stem maken het geheel compleet. De song wordt gedragen door de erg intensieve drums die het helemaal in een spannende, donkere sfeer herbergen. De piano gaat sneller, de blazers brengen een angstaanjagend sfeertje en Bowie hypnotiseert. De laatste song ooit van David Bowie, al zullen ze zo nu en dan nog wel ergens onuitgebrachte nummers vinden.

Site / Facebook / Twitter / YouTube

19 oktober 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief