Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single High Tyde – “One Bullet”

high tyde

High Tyde slaagt er in om de ene topplaat na de andere uit te brengen. Hoog tijd dus om hen eens aan jou voor te stellen, vooraleer ze gigantisch worden! Wij gaven jou al iets meer dan een jaar geleden Do What You Want” maar nu begint de band echt op toerental te komen. Het begon acht maand geleden bij “Dark Love” waarna “Speak” en “Gold” uit de luidsprekers kwamen knallen. Catchy indierock met lekkere riffs. Het viertal uit Brighton tourde al met Peace, Little Comets en Eliza & The Bear en brachten al drie ep’s uit maar wij geloven dat die nieuwste Real, de echte doorbraak zal betekenen. 

Hoewel ze in het begin nog wat naar Two Door Cinema Club (schattige indie rock) neigden, hebben ze nu een echte furieuze klank ontwikkeld. Denk aan The Wombats of The Kooks maar evengoed aan The Maccabees op hun stevigst. “One Bullet” schiet meteen in gang met een lekkere riff en een vuile synth op de achtergrond. Luidruchtig en tegelijk ook wat ruw, een nummer dat live als powersong kan gezien worden met menig moshpits. Wanneer zanger Cody Thomas-Matthew dan nog eens zijn beste schreeuw bovenhaalt, kan je niet anders dan er van uit gaan dat deze High Tyde helemaal klaar is om de wereld te veroveren. Catchy, aanstekelijk en boordevol energie! Uitchecken die handel.

Facebook / Twitter / YouTube

https://soundcloud.com/wearehightyde/one-bullet-4

 

3389 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Kooks - "Cold Heart"

Normaal gezien had The Kooks dit jaar op tour moeten trekken om de vijftiende verjaardag van succesalbum Inside In / Inside Out…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Two Door Cinema Club - "Wonderful Life"

Of het nu de KluB C op Rock Werchter is, de Ancienne Belgique vult of op enkele opeengestapelde bierbakken staat: gelijk waar…
InstagramLiveRecensies

The Wombats @ De Roma: Een citroen die zoet smaakt

Begin dit jaar verheugde The Wombats zijn fans met een gloednieuw album Fix Yourself, Not The World. Dit is alweer de vijfde…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.