Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cloud Nothings – “Modern Act”

cloudnothingslifewithoutsound-1476281338-compressed

Het zat er de laatste weken al even aan te komen, nieuw werk van Cloud Nothings. Velen speculeerden dat de band een nieuwe plaat zou uitbrengen op het onverwachtse maar zo zijn die van Cloud Nothings niet. Het is een single geworden en een aankondiging van een nieuwe plaat, die eind januari 2017 (27ste om precies te zijn) uitkomt. Life Without Sound is de naam en werd geproduceerd door John Goodmanson (Sleater-Kinney, Death Cab For Cutie). De eerste single die de band daaruit nu vrijgeeft is “Modern Act”.

De song, dat is gewoon een klassieke Cloud Nothings track. Slacker gitaren, een ruwe stem en een zonnige ondertoon. Het puft vooruit en is geen vernieuwende track in de discografie van Cloud Nothings maar het luistert wel goed weg. Het is catchy en na één luisterbeurt kan je “I want a love that’s all I need lately”, volledig vrij meebrullen. Eigenwijze indie rock die enkel door Cloud Nothings kan gemaakt worden. Volgens frontman Dylan Baldi is de nieuwe plaat zijn versie van new age muziek, iets om naar uit te kijken dus!

Op 12 maart speelt de band in Botanique, allen daarheen!

Site / Facebook / Twitter / YouTube

3404 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alter Bridge - "Silver Tongue"

Rockster Myles Kennedy lijkt van geen ophouden te weten. Begin dit jaar verleende hij zijn stem aan het vierde studioalbum van Slash….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bush - "More Than Machines"

Een goede maand geleden stonden de mannen van Bush op de Mandora Stage van Rock am Ring. Door stemproblemen van Gavin Rossdale…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alter Bridge - "Pawns & Kings"

Wanneer het iets steviger mag, weten we dat we terecht kunnen bij Alter Bridge. De Amerikanen hebben sinds hun oprichting in 2004…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.