Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle LUV – “Loving Somebody”

luv

LUV is een spiksplinternieuwe groep uit Leeds. Deze week brachten ze hun debuutsingle “Loving Somebody” uit. Het met synth doordrenkte nummer werd tot leven geblazen in de slaapkamer van leadzanger Eliot Parson. Wanneer je “Loving Somebody” opzet is het alsof LUV het feestje tot bij jou brengt. Op tonen die je een beetje doen terugdenken aan de glorie jaren van disco, start het nummer. Gevolgd door groovy gitaargeluiden en bonkende drums. Dit alles combineert de band met vervormde zang.

De songtekst is ietwat negatiever. Zo zingen ze over het moment waarop je probeert over je geliefde te raken, maar eigenlijk is die persoon al lang over jou heen. Andere artiesten zouden dit onderwerp tot een melige ballade omtoveren, maar LUV niet. Ze creëerden een swingend pop lied. Referenties van LUV lopen uiteen van de klassieke Michael Jackson pop tot de ‘koele’ Bon Iver. Geen twijfel bestaat erover dat we te maken hebben met een prachtig, verfrissend stukje elektro pop. Opgepast, het lied is verslavend!

Facebook / Tumblr / Twitter /  Instagram

26 september 2016

About Author

Norma Vanbrabandt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief