Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Regrettes – “Hot”

regrettes-hot

The Regrettes komt uit Los Angeles en bestaat uit een jong viertal en een fenomenaal jonge frontvrouw. Lydia Night is vijftien jaar oud, Genessa Gariano de gitarist is er negentien, drummer Maxx Morando is er zeventien en bassist Sage Nicole is er achttien. Met hun garage punk pop probeert The Regrettes humor en nuance te brengen tegenover de vrouwelijke stereotiepen die er tegenwoordig zijn. Zo zijn de mensen bang van Lydia Night omdat ze vijftien jaar is, in een punkband zit en de longen uit haar lijf schreeuwt. Wij weten dit alleszins te appreciëren, wat een stem!!

“Hot” klinkt net zoals de titel dat doet vermoeden, erg warm! Geen bullshit, gewoon gas geven en alles kapot. Het geluid van Riot Grrl, The Marvelettes (de naam toch) en The Ramones maar evengoed wat major label invloed (ze liggen trouwens onder contract bij Warner Bros Music) zoals van Green Day, The Distillers of Paramore. Catchy, aantrekkelijk en confronterend. Pop punk met een grungy invloed en een “one two three four” als intro, meer moet dat niet zijn. Het snijdt, zit boordevol energie en bevat geen pauzes, perfecte imperfectie zowaar. De jeugdige energie van The Regrettes zorgt ervoor dat “Hot” een pittige no-nonsende track  is, al doen de lyrics anders vermoeden.

Website / Facebook / Twitter / Instagram / YouTube

3699 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
LiveRecensies

Taylor Swift @ Johan Cruijff ArenA: Popmuziek van de bovenste plank

Op het lijstje van artiesten die we zeker eens live aan het werk moeten zien, stond Taylor Swift al een tijdje met…
InstagramLiveRecensies

Rock Am Ring 2024 (Festivaldag 2): Het ene jubileumfeestje na het andere

Vrijdag schoot Rock Am Ring met een rotvaart uit de startblokken. Met Queens of the Stone Age en Royal Blood werden de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bearings - "Stormy Weather"

Afgelopen jaar was echt een prima poppunkjaar, waar we vooral Bearings als revelatie zagen schitteren. De Canadese band bracht namelijk vorig jaar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.